آموزشی, دسته‌بندی نشده

آیلتس چیست ؟

آیلتس چیست؟

آیلتس چیست؟

آیلتس (IELTS) مخفف سیستم بین‌المللی سنجش زبان انگلیسی است؛ آزمونی برای سنجش مهارت زبان انگلیسی که توسط شورای بریتانیا و با مشارکت برنامه توسعه آموزشی بین‌المللی (IDP) و  سیستم ارزیابی زبان انگلیسی کمبریج تهیه و برگزار می‌‌شود.

سیستم آیلتس به‌عنوان محبوب‌ترین آزمون مهارت زبان انگلیسی در جهان برای آموزش عالی و مهاجرت جهانی بسیار موردتوجه و شناخته شده است. چه به دنبال تحصیل، توسعه حرفه خود یا اقامت در یک کشور انگلیسی‌زبان باشید، آیلتس می‌تواند راه را هموار کند.

آزمون آیلتس محبوب‌ترین آزمون سنجش مهارت زبان انگلیسی در جهان است که برای آموزش عالی و مهاجرت بسیار موردتوجه و شناخته شده است. اگر به دنبال تحصیل، توسعۀ حرفۀ خود و یا اخذ اقامت کشوری انگلیسی‌زبان هستید آزمون آیلتس می‌تواند مسیر شما را هموار کند.

وجه تمایز آیلتس چیست؟

بیش از 30 سال است که سیستم آیلتس استانداردهای آزمون‌های زبان انگلیسی را تعیین می‌کند و بیش از 12000 سازمان در بیش از 140 کشور به آن اعتماد کرده‌اند.

این امر بدان معنا است که نتیجۀ آزمون آیلتس شما توسط مؤسسه آموزشی، کارفرما، نهاد حرفه‌ای یا دولتی که باید مهارت زبانی شما را تأیید کند پذیرفته خواهد شد. آزمون آیلتس مورد تأیید دولت‌های استرالیا، کانادا، نیوزلند و بریتانیا در زمان درخواست مهاجرت است.

چگونگی آزمون آیلتس

آزمون آیلتس توسط برخی از برجسته‌ترین کارشناسان ارزیابی زبان در جهان ایجاد شده است تا بتواند گسترۀ کاملی از مهارت‌های زبانی موردنیاز برای تحصیل یا کار در کشوری انگلیسی‌زبان را بسنجد.

در ادامه به چهار مهارت کلیدی که آزمون آیلتس آن‌ها را مورد سنجش قرار می‌دهد اشاره شده است:

 Listening 

این بخش میزان درک و فهم، تشخیص نظرات و ساخت و پرداخت استدلال را در شما می‌سنجد.

 Reading 

ین بخش توانایی خوانش شما، توانایی شما در فهم مطالب اصلی و جزئی و توانایی شما در درک نظرات نویسنده را می‌سنجد.

  Writing

این بخش به سنجش توانایی شما در سازماندهی نظرات و دقت شما در نوشتن می‌پردازد. همچنین در این بخش تسلط شما بر دایرۀ لغات و دستور زبان (گرامر) مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

 Speaking

در این بخش توانایی شما در چگونگی بیان نظرات و اطلاعات خود در مورد موضوعات روزمره و تجربیات معمول مورد سنجش قرار می‌گیرد. علاوه بر این، توانایی شما در دفاع و توجیه گفته‌هایتان نیز ارزیابی می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *